OVER ONS

BonoTech Bedrijfswagens.B.V

Onderhoud, reparatie, Diagnose & installatie:

Auto's & bedrijfsauto's

Trucks & getrokken materiaal

Auto Alarmen, banden & velgen

Heftruck, Service & Verkoop

Manitou & maxilift Autokranen 

Verlichting & signalering.

Truckstyling. Opbouw en installatie! 

Partner van Go-in-Style

Auto, Bedrijfsauto's, Truck & Trailer parts, Wij kunnen alles Leveren!

Ik ben inmiddels al heel wat jaren werkzaam in de bedrijfswagen branche, als monteur bij diverse gerenommeerde bedrijven en een aantal jaren als chef nieuwbouw.
In deze functies heb ik al behoorlijk wat ervaring opgedaan in het opbouwen, inrichten en beveiligen van bedrijfswagens, aanhangers & autolaadkranen.
Tevens heb ik veel overleg met klanten en dealers van de producten die nodig zijn om de opbouw en / of inrichting tot een succes te maken.
Wat er tijdens mijn werkzaamheden, maar ook zeker door de wensen en opmerkingen van de klanten opviel, is dat het onhandig kan zijn dat je producten besteld bij de één en de montage via een ander verloopt.
Dit kan leiden tot tijdverlies, wat ook hogere kosten met zich mee brengt.
Daardoor begon ik te denken aan een plek waar alles in onder is gebracht. Een plek waar de klant zijn wensen neer legt en dit allemaal onder één dak uitgevoerd word.  Van offerte tot onderhoud...

Vanuit dit idee is BonoTech-Bedrijfswagens.B.V ontstaan!

U bent van harte welkom bij ons in de werkplaats voor onderhoud, service, verkoop en advies 

Ook voor nieuw en gebruikte bedrijfswagens kunt u bij ons terecht!

Wij kunnen alle merken leveren. bent u op zoek naar een specifiek type model vaag het ons.                                                                                                                                        IVECO, Mercedes, MAN TGE & VW nieuw en gebruikt Kunnen we leveren!  

Originele Mercedes onderdelen en software.                                                                                                                                                                                                                                                                                              vraag het vrijblijvend bij ons! 

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn, in overleg is er veel mogelijk!

Citroen, DAF, MAN, Mercedes, Nissan, Opel, Renault, Fiat, IVECO, Peugeot, Volvo, Scania, Renault, VW 

Wij zijn Top-Truck service partner 2020.

bekijk hier onder de service locaties.

     De zomer staat weer voor de Deur. Het is nu tijd om uwe Airco van Uw Bedrijfswagen te laten controleren!

                                                                                                                                     Airco Reinigen € 39.00

                                                                                                                    Airco Afvullen  met Koudemiddel: € 98.00        

                                                                                                    Airco Afvullen  inclusief Beurt en filter vervangen : va € 199.00

 

Ook bent u van harte welkom bij ons in de werkplaats.

voor onderhoud, reparatie, Service  en onderdelen.

Alles voor een eerlijke prijs!

wij leveren onder andere:

Hella  

Britax 

Intertruck 

AutoNorm Alarm systemen.

Febi 

Mann Filters

Solar Guard  Truck Spoiler

equinox-rvs producten 

 

Contact gegevens:

E-mail: info@bonotech-bedrijfswagens.nl

Telefoon: 0345 745689
 

Bezoek adres:

Tienhovenseweg 9

4121KS Everdingen

NL861119435B01

KVK:77740602

 

 

 
 

AVG

Privacy Statement

Bonotech-Bedrijfswagens.b.v

Persoonsgegevens worden te allen tijde slechts opgeslagen, indien u een product en/of dienst afneemt van Bonotech of indien u hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. Persoonsgegevens worden opgeslagen door:


Ondernemer: Arjan Bonouvrie Onderneming: Bonotech Bezoekadres: Tienhovenseweg 9 4121 KS Everdingen Nederland E-mail: info@bonotech-bedrijfswagens.nl Telefoonnummer: +31 (0) 345 745 689 KvK-nummer: 77740602


Bonotech is verantwoordelijk voor de naleving van de "Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)", het voeren van de administratie van klanten en de administratie voor analyse- en marketingdoeleinden. Bonotech is verantwoordelijke in de zin van de AVG. Bonotech is verantwoordelijke voor alle gegevensverwerking namens Bonotech, waaronder http://bonotech-bedrijfswagens.nl.

Bonotech verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de administratie van klanten, de uitvoering van de overeenkomst de administratie van klanten, de uitvoering van de overeenkomst het incasseren van betalingen, de website, de app, persoonlijke marketing en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

De door Bonotech opgeslagen persoonsgegevens dienen voornamelijk ter uitvoering van de overeenkomst met betrekking tot de levering van een product en/of dienst door Bonotech. Zonder deze gegevensverstrekking is het niet mogelijk voor Bonotech om de overeenkomst uit te voeren.

Bonotech gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met uw persoonsgegevens en doet er alles aan om uw gegevens veilig op te slaan. Eventuele datalekken worden te allen tijde gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en bij de betrokkenen van wie de persoonsgegevens mogelijk in gevaar zijn gekomen. Bij een datalek neemt Bonotech altijd de passende maatregelen om de betrouwbaarheid van de website te waarborgen.

Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens op onjuiste wijze worden gebruikt, verkregen zijn of ten onrechte worden opgeslagen, en het is voor u ondanks herhaaldelijk verzoek niet mogelijk uw gegevens te verwijderen, kunt u te allen tijde een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Door Bonotech worden de volgende persoonsgegevens van u opgeslagen:

- voor de uitvoering van de overeenkomst ten behoeve van de geleverde dienst: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres; - voor de uitvoering van de overeenkomst ten behoeve van het te leveren product: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres; - voor het betalen en afhandelen van de facturen: uw naam, adres, postcode en woonplaats; - voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres; - voor het behandelen van vragen en klachten: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres.

Persoonsgegevens worden nooit langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk en zijn voor u te allen tijde in te zien, te wijzigen en te verwijderen. Indien gebruik wordt gemaakt van foto’s of andere afbeeldingen waarop natuurlijke personen zijn afgebeeld, vraagt Bonotech altijd eerst toestemming aan degene van wie de foto of afbeelding wordt geplaatst. Inzien, wijzigen en verwijderen (het recht om vergeten te worden daaronder begrepen) en het intrekken van de gegeven toestemming is mogelijk middels een ondubbelzinnige verklaring gericht aan Info@bonotech-bedrijfswagens.nl.

Uw persoonsgegevens worden in ieder geval verwijderd:

- in het geval van de uitvoering van de overeenkomst: 5 jaren na beëindiging van de overeenkomst ten behoeve van mogelijk toekomstige overeenkomsten, tenzij u expliciet toestemming heeft gegeven de persoonsgegevens langer op te slaan of indien de gegevens langer bewaard moeten worden op grond van een wettelijke regeling of bepaling; - in het geval van het betalen en afhandelen van de facturen: 7 jaren na het betalen van de betreffende factuur, ten behoeve van het voldoen aan de wettelijke verplichting van de Belastingdienst; - in het geval van het behandelen van vragen en klachten: na het tot tevredenheid oplossen van de klacht; - in het geval van de aanvraag van een vrijblijvende offerte: 60 dagen na het versturen van de vrijblijvende offerte.

Voor het juist laten verlopen van de overeenkomst kan Bonotech gebruik maken van een aantal externe partijen die mogelijk ook inzicht krijgen in uw gegevens. In ieder geval zullen zij de gegevens opslaan voor zolang als dit nodig is voor de uitvoering van hun werk. In geen geval zullen de persoonsgegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan de werkzaamheden voor Bonotech, tenzij hiervoor expliciet om toestemming is gevraagd aan de betrokkene. Op alle externe overdrachten van persoonsgegevens zijn Verwerkersovereenkomsten van toepassing.

Indien u meer informatie wilt over met welke externe partijen uw persoonsgegevens worden verwerkt, kunt u altijd een e-mail sturen naar

Info@bonotech-bedrijfswagens.nl.

Het staat Bonotech vrij een zwarte lijst aan te maken met betrekking tot persoonsgegevens van personen die het vertrouwen van Bonotech ernstig hebben beschaamd. De zwarte lijst wordt onbeperkt bewaard en is slechts inzichtelijk voor een zeer beperkte groep werknemers van Bonotech. De zwarte lijst wordt bewaard, tevens voor toekomstige aanbiedingen van Bonotech. In ieder geval worden opgenomen op de zwarte lijst personen die ondanks herhaaldelijk verzoek niet voldoen aan enige betaalverplichting van Bonotech.